Şanlıurfa’da yeni uçuş rotaları belli oldu: Bu şehirlere artık uçakla gidebileceksiniz...

Havacılık sektöründe seyahat severleri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamaya göre, yurt içi ulaşımı daha da kolaylaştırmak ve daha fazla noktaya uçuş imkânı sağlamak amacıyla 12 yeni iç hat seferi hizmete açılıyor. Şanlıurfa’da da ekim sonu itibarıyla iki yeni sefer başlayacak. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da yeni uçuş rotaları belli oldu: Bu şehirlere artık uçakla gidebileceksiniz...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havayolunda 12 yeni iç hat seferinin duyurulmasının ardından, uçakla seyahat etmeyi sevenler heyecanla yeni rotaları incelemeye başladı. Bu yeni seferlerin bilet satışlarının ise çok yakında başlayacağı bilgisi, seyahat tutkunları için büyük bir merak ve beklenti oluşturdu.

HAVAYOLUNDA 12 YENİ İÇ HAT SEFERİ EKLENİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’da havayolu firmalarının üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından yeni iç hat seferlerini duyurdu. Açıklanan iç hat seferleri şu şekilde; Rize-Artvin Havalimanı-Antalya, Antalya-Bursa, Antalya-Erzurum, Antalya-Şanlıurfa, İzmir-Elazığ, İzmir-Nevşehir, İzmir-Sivas, İzmir-Şanlıurfa, Çukurova-Bursa, Çukurova-Samsun, Çukurova-Trabzon ve Çukurova-Van seferlerini başlatıyoruz.

ŞANLIURFA’YA 2 YENİ ROTA

Ekim sonu itibarıyla, Şanlıurfa'da başlayacak iki yeni seferle birlikte, seyahat severler İstanbul, Antalya ve İzmir gibi önemli merkezlere daha hızlı ve konforlu ulaşma imkanı bulacak. Açıklanan yeni iç hat seferlerinin bilet satışlarına kısa süre içinde başlanması bekleniyor; bu da, uçakla seyahat etmeyi tercih edenler için heyecan verici bir gelişme anlamına geliyor. Bu genişleme, sadece seyahat imkanlarını artırmakla kalmayıp, aynı zamanda bölgedeki turizm ve ekonomik canlılığı da destekleyecek. 

 

Şanlıurfa’da yeni uçuş rotaları belli oldu: Bu şehirlere artık uçakla gidebileceksiniz...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.